PARTENERI

LIVRAM CALITATE IN CELE MAI BUNE
CONDITII DE PE PIATA

Munca in echipa este unul dintre pilonii companiei noastre. Ne alegem partenerii
pentru a impartasi impreuna respectul pentru calitate, dragostea fata de animale
si promisiunea de a livra bucurie pentru fiecare codita.

UNITED PETFOOD

United Petfood este un producător exclusiv de marcă proprie de hrană uscată extrudată pentru câini și pisici, biscuiți pentru câini și recompense.

Cunoștințele acumulate, experiența și cerințele pentru o calitate ridicată, recomandă United Petfood ca fiind cel mai bun partener pentru dezvoltarea hranei pentru câini și pisici în fiecare segment, de la Economic la Premium. Afacere de familie din Belgia cu peste 20 de ani experiență, deține 12 fabrici dedicate în totalitate producției de hrană pentru animalele de companie.

MONGE

Din 1963, Monge reprezinta istoria italiana a hranei pentru animale de companie. Grupul Monge este cel mai mare producator italian de hrana pentru pisici si caini. Pentru a se mentine in topul clasamentului Monge investeste constant in cercetare si in calitatea produselor si a serviciilor oferite.

Avand in vedere experienta acumulata, de peste 50 de ani, rezultatele obtinute si gama completa de alimente (hrana umeda si uscata) pentru animale de companie, Monge isi propune sa fie un punct de referinta al pietei din Italia pentru hrana de animale.

Produsele Monge au cel mai bun raport calitate/pret de pe piata, o caracteristica care determina loialitatea a milioane de clienti, fara a mentiona apetitul animalelor lor de companie.

ANIMOLOGY

Animology este marca de produse de ingrijire a animalelor de companie, castigatoare a mai multor premii, care se bucura de increderea proprietarilor de animale de companie, a veterinarilor si a retailerilor.

Acest brand este prezent in mai mult de 50 de tari din intreaga lume pentru a oferi cele mai inalte standarde de ingrijire a animalelor de companie.

JOSERA

JOSERA - GUSTUL PRIETENIEI!

JOSERA este o companie de familie din regiunea Odenwald din Germania si este specializata in productia hranei premium pentru animale, cu experienta de 75 de ani in domeniu.

Prioritatea lor principala este sanatatea animalelor noastre. Ei sunt specialisti in calitatea premium si practici durabile. In plus, sunt constienti de responsabilitatea fata de oameni, animale si mediul inconjurator.

Atat ingredientele brute pe care le folosesc, cat si produsele finite sunt testate cu atentie si rigurozitate. Chimisti alimentari, biologi si asistenti de laborator lucreaza in stransa colaborare in laboratorul intern acreditat, pentru a asigura o calitate excelenta a produselor in orice moment.